Timpaan

Timpaan is niet zomaar een ontwikkelaar. Onze rendementen komen niet terecht bij aandeelhouders maar vloeien terug in een stichting. Deze stichting investeert in maatschappelijke projecten waar grote behoefte aan bestaat maar die soms moeilijk te financieren zijn. Daarnaast investeren wij in meer woonkwaliteit in onze projecten. Zo werken we al vele jaren en daar zijn we trots op.

Elke gemeenschap heeft zijn eigen verhaal. Wij houden graag waar mogelijk rekening met de identiteit en de historie van de bestaande omgeving op alle locaties waar wij ontwikkelen. Daarbij luisteren we naar de lokale bewoners en gebruikers. Wat vinden zij belangrijk? Op deze wijze willen wij met onze projecten bijdragen aan prettig wonen, maar ook aan de vitaliteit van de leefomgeving.

Ontwikkelen is mensenwerk. Timpaan is een compacte, onafhankelijke organisatie, met een persoonlijke benadering. Opdrachtgevers van Timpaan zijn vaak enthousiast over ons meedenkend vermogen. We kunnen hierbij bouwen op een sterk netwerk van relaties en partners die ieder in hun vakgebied het verschil kunnen maken. 

 De woningbehoefte in West- en Midden – Nederland is groot, zowel onder starters, gezinnen, kleine huishoudens, ouderen als zorgbehoevenden. Timpaan ontwikkelt eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten die voldoen aan die behoefte. In kernen, dorpen en stedelijke wijken. Of het nou gaat om een Verandawoning, een transformatie of gebiedsontwikkeling op maat; Timpaan biedt creatieve oplossingen voor complexe woonvraagstukken. Onze missie daarbij is om hoogwaardig wonen voor ieder mens mogelijk te maken.